Piure de legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Piure de legume

Ingrediente

  • -3 morcovi
  • -1 dovlecel verde inchis
  • -1 gulie
  • -1 praz mijlociu
  • -3 cartofi noi mijlocii
  • -7 teci late
  • -2 litri de apa
  • -sare,ulei de masline.

Mod de preparare

-Punem intr-o oala apa la fiert.

-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)

-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.

-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.

-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.

-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)

-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)

-Servim.

-Ne ies 4 -5 porti.

-Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise