autor:

Alice85

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de legume

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Ingrediente
-3 morcovi, -1 dovlecel verde inchis, -1 gulie, -1 praz mijlociu, -3 cartofi noi mijlocii, -7 teci late, -2 litri de apa, -sare,ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

-Punem intr-o oala apa la fiert.

-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)

-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.

-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.

-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.

-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)

-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)

-Servim.

-Ne ies 4 -5 porti.

-Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul

7 voturi    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Usor si gustos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Mersi fetelor!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • -3 morcovi
  • -1 dovlecel verde inchis
  • -1 gulie
  • -1 praz mijlociu
  • -3 cartofi noi mijlocii
  • -7 teci late
  • -2 litri de apa
  • -sare,ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Usor si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Curcan in sos de rosii, cu cuscus aromat Curcan in sos de rosii, cu cuscus aromat

Fierbem carnea de curcan in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, o scoatem si o lasam sa se racoreasca. Punem supa sa mai dea un clocot,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu legume Piept de rata cu legume

Pieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei; se cresteaza pielea doar cat are grasime, se condimenteaza cu sare si piper si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles