-Punem intr-o oala apa la fiert.
-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)
-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.
-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.
-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.
-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)
-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)
-Servim.
-Ne ies 4 -5 porti.
-Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii