Reteta postata pe: 05 iulie 2009
Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 morcovi, 250g mazare fiarta (din conserva), 1 telina potrivita, 1 radacina pastarnac, 100ml lapte, 2 linguri cu unt, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Se curata legumele, se taie si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa, se adauga mazarea si se paseaza toate la un loc. In piure se adauga apoi laptele si untul si se condimenteaza dupa gust. Acest piure se poare servi cu fripura sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul
7 voturi
2 comentarii
20 min
-Punem intr-o oala apa la fiert.
-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)
-Cind apa
11 voturi
7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010
O bunatate !