autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de legume

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 morcovi, 250g mazare fiarta (din conserva), 1 telina potrivita, 1 radacina pastarnac, 100ml lapte, 2 linguri cu unt, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa, se adauga mazarea si se paseaza toate la un loc. In piure se adauga apoi laptele si untul si se condimenteaza dupa gust. Acest piure se poare servi cu fripura sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura se pregateste astfel: Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta, piper, busuioc

7 voturi    0 comentarii
8h
Fripturi
Piure de legume

Piure de legume

-Punem intr-o oala apa la fiert. -Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac) -Cind apa

11 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Porc cu legume in stil oriental