autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de legume

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 morcovi, 250g mazare fiarta (din conserva), 1 telina potrivita, 1 radacina pastarnac, 100ml lapte, 2 linguri cu unt, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa, se adauga mazarea si se paseaza toate la un loc. In piure se adauga apoi laptele si untul si se condimenteaza dupa gust. Acest piure se poare servi cu fripura sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rasol de pastrav cu piure de legume

Rasol de pastrav cu piure de legume

Fileurile de pastrav si legumele se fierb la aburi. Din morcovi si din telina fiarta am facut un

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura se pregateste astfel: Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta, piper, busuioc

7 voturi    0 comentarii
8h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Orez cu legume la cuptor