autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de legume

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 morcovi, 250g mazare fiarta (din conserva), 1 telina potrivita, 1 radacina pastarnac, 100ml lapte, 2 linguri cu unt, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa, se adauga mazarea si se paseaza toate la un loc. In piure se adauga apoi laptele si untul si se condimenteaza dupa gust. Acest piure se poare servi cu fripura sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul

7 voturi    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Piure de legume

Piure de legume

-Punem intr-o oala apa la fiert. -Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac) -Cind apa

11 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancarica de legume