autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de mazare

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
450 g mazare, 150 g brinza de vaci, marar sau patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbeti mazarea pina devine frageda. Puneti intr-un robot de bucatarie impreuna cu brinza de vaci proaspata si faceti piureul. Puneti inapoi in cratita, asezonati bine si incalziti. Presarati cu marar sau patrunjel verde pentru a servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola

Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola

Am omogenizat într-un vas ingredientele umede pentru aluatul de clătite. Am adăugat făina

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Piure de mazare cu leurda

Piure de mazare cu leurda

Reteta este destul de simpla: 1. se pun la fiert mazarea si leurda spalata in prealabil pentru 10

1 vot    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 450 g mazare
  • 150 g brinza de vaci
  • marar sau patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de cartofi (mancare de post)