autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de mazare

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
450 g mazare, 150 g brinza de vaci, marar sau patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbeti mazarea pina devine frageda. Puneti intr-un robot de bucatarie impreuna cu brinza de vaci proaspata si faceti piureul. Puneti inapoi in cratita, asezonati bine si incalziti. Presarati cu marar sau patrunjel verde pentru a servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu piure de mazare si menta

Somon cu piure de mazare si menta

1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola

Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola

Am omogenizat într-un vas ingredientele umede pentru aluatul de clătite. Am adăugat făina

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 450 g mazare
  • 150 g brinza de vaci
  • marar sau patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti