Merele se spala,se curata de coaja,se dau pe razatoare si se pun la fiert in putina apa.Se fierb pana se obtine consistenta dorita pentru piureul nostru.Se poate servi indulcit dupa gust cu miere de albine sau zahar,se adauga scortisoara si nucsoara macinata dupa gust sau neindulcit.Piureul neindulcit poate fi folosit garnitura la preparate din carne de pasare,rata,gasca,vita.
Poate fi pastrat cateva luni in borcanele mici ,cu adaos de conservant.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii