autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Piure de morcovi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
6 morcovi, 50 gr unt, o lingurita zahar, 2 linguri smintina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rad morcovii de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mica. Se pun la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Cind a scazut bine pa, se aduga untul si smintina , dupa care seamestac bine pina se obtine un piure omogen
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Piure de napi, cartofi si morcovi

Piure de napi, cartofi si morcovi

Punem napii la fiert in coaja, in apa rece, cu putina sare. Curatam cartofii si morcovul, ii taiem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschi de caprioara, piure de telina cu morcovi si sos de mure

Muschi de caprioara, piure de telina cu morcovi si sos de mure

Piureul: Se taie telina si morcovii cubulete si se calesc cu putina sare, unt si ulei intr-o cratita.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Crema de lamaie la pahar