autor:

ELYSABETH DAIAN

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de spanac

Autor: ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1.5 kg.spanac, 1 capatana de usturoi(sau 2 legaturi de usturoi verde), 2 linguri varfuite cu faina, sare, ulei-2 linguri, 1,5 l lapte

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se alege spanacul, se spala si se pune la oparit in apa care fierbe.

Dupa ce s-a muiat, se scurge bine de apa si se toaca cat mai marunt.

Intr-o craticioara,se caleste in ulei usturoiul tocat, se adauga faina, si dupa ce usturoiul s-a inmuiat, se adauga spanacul tocat.

Se amesteca sa nu se prinda. Se adauga sare dupa gust, si laptele putin cate putin, amestecandu-se continuu.

Se lasa sa fiarba bine(se mai amesteca din cand in cand sa nu se prinda).

Noua ne place sa-l mancam cu friptura de miel rece.

Se poate manca cu ochiuri, sau cu orice alta friptura.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1.5 kg.spanac
  • 1 capatana de usturoi(sau 2 legaturi de usturoi verde)
  • 2 linguri varfuite cu faina
  • sare
  • ulei-2 linguri
  • 1,5 l lapte

Raporteaza reteta

Retete
de ELYSABETH DAIAN
Prajitura cu rabarbura

Prajitura cu rabarbura

BLATUL:6 galbenuse se freaca spuma cu 12 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat, se adauga

27 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare de bame