Curatam spanacul si il oparim pana se inmoaie. Il tocam fie cu cutitul, fie cu robotul de bucatarie sau blenderul.
Separat topim untul. Il tragem de pe foc si incorporam faina si laptele. Amestecam cu grija sa nu se formeze cocoloase.
Punem din nou craticioara pe foc si fierbem amestecand in el pana se ingroasa putin. Adaugam spanacul si mai fierbem 20 de minute.
Adaugam usturoiul pisat si potrivim de sare.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii