autor:

My Fancy Cake

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de spanac

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Ingrediente
1 kg spanac, 100 gr unt, 3 linguri faina, 300 ml lapte, sare, 3 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Curatam spanacul si il oparim pana se inmoaie. Il tocam fie cu cutitul, fie cu robotul de bucatarie sau blenderul.

Separat topim untul. Il tragem de pe foc si incorporam faina si laptele. Amestecam cu grija sa nu se formeze cocoloase.

Punem din nou craticioara pe foc si fierbem amestecand in el pana se ingroasa putin. Adaugam spanacul si mai fierbem 20 de minute.

Adaugam usturoiul pisat si potrivim de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de clatite cu piure de spanac

Budinca de clatite cu piure de spanac

La toate acestea se adaugă uleiul pentru prăjitul clătitelor dar care este o cantitate mică deoarece,

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    Foarte sanatos, energizant!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Imi place, e foarte bun ....

Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

13 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte sanatos, energizant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
varza taraneasca