Reteta postata pe: 09 aprilie 2012
Ingrediente
1 kg spanac, 100 gr unt, 3 linguri faina, 300 ml lapte, sare, 3 catei de usturoi
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Curatam spanacul si il oparim pana se inmoaie. Il tocam fie cu cutitul, fie cu robotul de bucatarie sau blenderul.
Separat topim untul. Il tragem de pe foc si incorporam faina si laptele. Amestecam cu grija sa nu se formeze cocoloase.
Punem din nou craticioara pe foc si fierbem amestecand in el pana se ingroasa putin. Adaugam spanacul si mai fierbem 20 de minute.
Adaugam usturoiul pisat si potrivim de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper
3 voturi
4 comentarii
20 min
Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele
2 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate