Se curata, spala si se pune in apa clocotita spanacul si se fierbe putin, cam 5 minute. Se scurge, se toaca, si se pune intr-o tigaie inalta sau cratita cu cateva linguri de ulei. Se pune pe foc si se adauga laptele in care s-a dizolvat faina si vegeta. Se tine pe foc, amestecand continuu. Spre sfarsit se adauga usturoiul sfaramat in masina sa usturoi, se mai amesteca putin si se lasa sa mai dea un clocot apoi se ia de pe foc.
Este un piure de spanac gustos, avand in vedere ca spanacul simplu, nu e prea gustos de felul lui.
E foarte bun atat ca garnitura la friptura de miel, sau cu oua ochiuri dar si ca umplutura la clatite. Budinca de clatite cu spanac pregatit astfel, este delicioasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii