Spalam urzicile in mai multe ape , le oparim si le punem la fiert timp de 20 min.Dupa ce au fiert se scurg de apa si se toaca marunt .Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei ,adaugam lingura de faina si apoi concentratul de legume pe care il desfaceti intr-o cana fierbinte de apa .Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga urzicile .Se mai fierbe 5 minute iar la sfarsit se adauga usturoiul pisat ,sare si piper dupa gust .Se serveste cu mamaliguta si oua ochiuri.
Optional ,se rade branza deasupra ochiurilor !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii