Reteta postata pe: 30 august 2011
Ingrediente
Mere, pere, scortisoara, lamaie, apa,
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 15 min
Mod de preparare
Se umple cratita cu mere, pere si apa trei sferturi din cratita. Perele fiind foarte bine coapte si dulci nu se va simti lipsa zaharului. Se inabusa fructele apoi se strecoara, se paseaza cu
blenderul. Se pun inapoi in apa care fierb,adaugand suc de lamaie proaspat si scortisoara si se mai pun pe foc 15 min, amestecand des pentru a nu se lipi. Se pun in borcane, se infasoara in paturi, a doua zi se sterilizeaza 40-45 minute si se lasa sa sa se racesca in apa in care au fiert. Dupa sterilizare, panasa se raceasca eu am scos borcanele si le-am pus cu gura in jos cam 15 min, apoi le-am pus in apa care au fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure mere si pere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se spala foarte bine dovleceii si se taie in fasii de grosime potrivita.
Se curata semintele,
1 vot
0 comentarii
2h 30 min
Ardeii se pun la copt, se curata de coaja si seminte, apoi se taie in bucati mici. Ceapa tocata marunt
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate