autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza

Autor: catalina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 august 2010

Ingrediente
Aluatul, -faina 300 g, -ulei 60 g, -lapte 200 ml, -drojdie de bere 15 g, -sare, , Umplutura, -svaiter ras 200 g, -sunca presata 150 g, -ciuperci (conserva) 75 g, -cimbru 1/2 fir, -ulei 30 g, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca. Se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras, carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile taiate felii si piper. Se lasa sa creasca 30 min., se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se consuma calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Din faina,20 ml ulei,drojdie,apa calduta,otetul si cimbrul se framinta un aluat potrivit.Acesta se

12 voturi    10 comentarii
15 min
Paste si pizza
Melcisori pizza

Melcisori pizza

Acest aluat il fac de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte

27 voturi    18 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul
  • -faina 300 g
  • -ulei 60 g
  • -lapte 200 ml
  • -drojdie de bere 15 g
  • -sare
  • Umplutura
  • -svaiter ras 200 g
  • -sunca presata 150 g
  • -ciuperci (conserva) 75 g
  • -cimbru 1/2 fir
  • -ulei 30 g
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Taitei de casa cu masina de taitei