autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza

Autor: catalina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 august 2010

Ingrediente
Aluatul, -faina 300 g, -ulei 60 g, -lapte 200 ml, -drojdie de bere 15 g, -sare, , Umplutura, -svaiter ras 200 g, -sunca presata 150 g, -ciuperci (conserva) 75 g, -cimbru 1/2 fir, -ulei 30 g, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca. Se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras, carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile taiate felii si piper. Se lasa sa creasca 30 min., se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se consuma calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Rulouri pizza

Rulouri pizza

Drojdia se pregăteşte în 1/2 cană lapte puţin încălzit, apoi se adaugă într-un vas peste

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete vegetariene
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul
  • -faina 300 g
  • -ulei 60 g
  • -lapte 200 ml
  • -drojdie de bere 15 g
  • -sare
  • Umplutura
  • -svaiter ras 200 g
  • -sunca presata 150 g
  • -ciuperci (conserva) 75 g
  • -cimbru 1/2 fir
  • -ulei 30 g
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
mamaliguta rapida