autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza

Autor: catalina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 august 2010

Ingrediente
Aluatul, -faina 300 g, -ulei 60 g, -lapte 200 ml, -drojdie de bere 15 g, -sare, , Umplutura, -svaiter ras 200 g, -sunca presata 150 g, -ciuperci (conserva) 75 g, -cimbru 1/2 fir, -ulei 30 g, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca. Se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras, carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile taiate felii si piper. Se lasa sa creasca 30 min., se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se consuma calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pizza cu sunca, salam si branza

Pizza cu sunca, salam si branza

Mai intai ne ocupam de maia: Punem intr-un bol drojdia proaspata, zaharul si cateva linguri de

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul
  • -faina 300 g
  • -ulei 60 g
  • -lapte 200 ml
  • -drojdie de bere 15 g
  • -sare
  • Umplutura
  • -svaiter ras 200 g
  • -sunca presata 150 g
  • -ciuperci (conserva) 75 g
  • -cimbru 1/2 fir
  • -ulei 30 g
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Crenvurşti de soia în foietaj