autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza

Autor: catalina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 august 2010

Ingrediente
Aluatul, -faina 300 g, -ulei 60 g, -lapte 200 ml, -drojdie de bere 15 g, -sare, , Umplutura, -svaiter ras 200 g, -sunca presata 150 g, -ciuperci (conserva) 75 g, -cimbru 1/2 fir, -ulei 30 g, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca. Se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras, carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile taiate felii si piper. Se lasa sa creasca 30 min., se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se consuma calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Lahme bi ajeen (pizza arabeasca)

Lahme bi ajeen (pizza arabeasca)

Aluatul:se imoaie drojdia cu putin lapte caldut,se adauga putina sare apoi faina si uleiul de masline,se

7 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
pizza con tutto

pizza con tutto

Se intinde aluatul dupa care se unge cu sosul de rosii,apoi se adauga mozzarela si celelalte ingrediente

7 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul
  • -faina 300 g
  • -ulei 60 g
  • -lapte 200 ml
  • -drojdie de bere 15 g
  • -sare
  • Umplutura
  • -svaiter ras 200 g
  • -sunca presata 150 g
  • -ciuperci (conserva) 75 g
  • -cimbru 1/2 fir
  • -ulei 30 g
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Flanc cu capsuni