autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza

Autor: catalina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 august 2010

Ingrediente
Aluatul, -faina 300 g, -ulei 60 g, -lapte 200 ml, -drojdie de bere 15 g, -sare, , Umplutura, -svaiter ras 200 g, -sunca presata 150 g, -ciuperci (conserva) 75 g, -cimbru 1/2 fir, -ulei 30 g, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca. Se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras, carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile taiate felii si piper. Se lasa sa creasca 30 min., se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se consuma calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pizza cu fructe de mare

Pizza cu fructe de mare

pregatim coca amestecand faina cu sarea, cu apa in care am topit drojdia cu o lingurita de zahar,amestecam

0 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde

7 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul
  • -faina 300 g
  • -ulei 60 g
  • -lapte 200 ml
  • -drojdie de bere 15 g
  • -sare
  • Umplutura
  • -svaiter ras 200 g
  • -sunca presata 150 g
  • -ciuperci (conserva) 75 g
  • -cimbru 1/2 fir
  • -ulei 30 g
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Painici cu seminte