autor:

Adina B.

» » Aperitive

Pizza aperitiv

Autor: Adina B. (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina B. (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
un pachet de margarina, 4 lg de faina, 2 oua, 100 g sunca, 100 g branza telemea, o cutie de ciuperci, 2 rosii, suc sau pasta de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste margarina la foc mic, apoi se ia de pe foc si se incorporeaza faina, amestecand usor pana se formeaza o pasta nu prea groasa, in care se adauga ouale intregi. Se taie cubulete sunca, branza, si ciupercile, apoi se adauga in compozitie. Se unge o forma (tava de prajitura) cu ulei sau unt si se tapeteaza cu faina. Se aseaza in forma compozitia si se orneaza cu rosii taiate felii subtiri. Se lasa la cuptor, la foc mediu, pentru jumatate de ora, apoi se toarna peste pizza suc de rosii, dupa care se mai lasa 15 minute. Este buna cand e rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pizza aperitiv

Pizza aperitiv

Din faina, margarina, apa, zahar, drojdie si sare se face un aluat pe care il lasam la crescut 1/2

3 voturi    4 comentarii
2h
Paste si pizza
Pizza aperitiv

Pizza aperitiv

Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul,

7 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pachet de margarina
  • 4 lg de faina
  • 2 oua
  • 100 g sunca
  • 100 g branza telemea
  • o cutie de ciuperci
  • 2 rosii
  • suc sau pasta de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen