Pizza Crunchy Crust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pizza Crunchy Crust

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 500 g faina alba
  • 250 ml bere neagra
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
  • sare
  • Pentru topping:
  • 200 g somon afumat
  • 100 g branza ricotta
  • 100 g cascaval afumat
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lingura de Capere
  • fulgi de porumb
  • 3 rosii cherry
  • 2 linguri miere
  • ketchup iute/dulce

Mod de preparare

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.

2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.

3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.

4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry.

5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.

6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor