autor:

Patty_Patty

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Pizza Crunchy Crust

Autor: Patty_Patty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Patty_Patty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2016

Ingrediente
Pentru aluat:, , 500 g faina alba, 250 ml bere neagra, 1 plic de drojdie uscata, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura de seminte de floarea soarelui, sare, Pentru topping:, 200 g somon afumat, 100 g branza ricotta, 100 g cascaval afumat, 1/2 ceapa rosie, 1 lingura de Capere, fulgi de porumb, 3 rosii cherry, 2 linguri miere, ketchup iute/dulce

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.

3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry.
5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Crunchy Crust" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucola

Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucola

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgem de apa si clatim cu apa rece. Usturoiul

1 vot    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Fettuccine cu carnati si bureti

Fettuccine cu carnati si bureti

Fettuccinele se fierb in functie de datele de pe ambalaj! Se scoate membrana de pe carnat iar carnea

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 500 g faina alba
  • 250 ml bere neagra
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
  • sare
  • Pentru topping:
  • 200 g somon afumat
  • 100 g branza ricotta
  • 100 g cascaval afumat
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lingura de Capere
  • fulgi de porumb
  • 3 rosii cherry
  • 2 linguri miere
  • ketchup iute/dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Patty_Patty
Piersicile copilariei

Piersicile copilariei

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul

68 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Nucile copilariei

Nucile copilariei

Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa. Se adauga treptat

16 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri pentru copii
Biscuiti decorati

Biscuiti decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu blat de mamaliga