1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.
3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry.
5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii