autor:

Cristinyela

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Pizza Crunchy Crust

Autor: Cristinyela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristinyela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2016

Ingrediente
Pentru aluat:, , 500 g faina alba, 250 ml bere neagra, 1 plic de drojdie uscata, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura de seminte de floarea soarelui, sare, Pentru topping:, 200 g somon afumat, 100 g branza ricotta, 100 g cascaval afumat, 1/2 ceapa rosie, 1 lingura de Capere, fulgi de porumb, 3 rosii cherry, 2 linguri miere, ketchup iute/dulce

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.

3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry.
5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Crunchy Crust" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 500 g faina alba
  • 250 ml bere neagra
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
  • sare
  • Pentru topping:
  • 200 g somon afumat
  • 100 g branza ricotta
  • 100 g cascaval afumat
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lingura de Capere
  • fulgi de porumb
  • 3 rosii cherry
  • 2 linguri miere
  • ketchup iute/dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Cristinyela
Piersicile copilariei

Piersicile copilariei

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul

73 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Nucile copilariei

Nucile copilariei

Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa. Se adauga treptat

18 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Biscuiti decorati

Biscuiti decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Spaghete Bolognese