Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine ca o crema, se acopera cu un prosop si se lasala crecut circa 10 minute.
Intr-un lighenas se pune faina si se toarna in mijloc amestecul de mai sus, sarea si uleiul. Se framanta bine, se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
Se intinde o foaie de marimea tavii de pizza.
Tava se unge cu lei si se tapeteaza cu faina si se aseaza blatul de pizza pe tava.
Peste blat se adauga baconul taiat bucatele mici, ciupercile,maslinele, rosiile si ardeiul, taiate rondele. La final se rade mozzarella.
Se introduce tava la cuptor.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii