-Se pune faina intr-un vas,peste faina se adauga drojdia stinsa cu lapte,putina sare si se framanta un aluat potrivit de tare,mai spre finalul framantarii se adauga ulei,putin cate putin,pana cand aluatul se dezlipeste de pe vas.
Se intinde 1/2 aluat pe masa de lucru,se aseaza in tava in care s-a pus hartie de copt si se pun,jumatate din ingredinte.Hribii feliati,salamul felii,branza felii,castravetii murati felii,ouale batute spuma,cascavalul ras,
rosiile felii,felii de bacon.
Se pune pasta de tomate intr-un castron,se adauga apa si se amesteca pana devine un suc potrivit de gros,apoi se toarna peste pizza si sa da pizza la cuptorul incalzit.Cand este gata se orneaza cu ketchup dulce sau iute si se serveste.Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii