Se unge o tava cu ulei.Se aseaza aluatul uniform.Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea obtinuta), mozarella data prin razatoare, tonul scurs de ulei, porumbul deasemeni scurs de zeama, ceapa taiata rondele, maslinele fara samburi si ciupercile. Se da la cuptorul deja incins la foc mare iar in functie de cuptor se intoarce sau se ridica tava. Se tine la cuptor aproximativ 30 minute, daca aluatul e subtire aproximativ 20 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii