Pizza impaturita

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat iti trebuie:
  • 1/2 cana de apa
  • 2 lg ulei de masline
  • 2 cani faina
  • 2 lg sare
  • 1/2l g zahar
  • 1 lg drajdie uscata
  • Pentru umplutura iti trebuie:
  • 150 g branza telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 150 g branza gorgonzola
  • 100 g salam uscat
  • 100 g haizer
  • 2 galbenusuri
  • masline verzi fara samburi
  • 2 lg bulion
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Amesteci toate incredientele pentru aluat si il framanti bine il lasi la dospit 15-20 minute pe un tocator tai bucati mici salamul uscat, kaizerul si branza gorgonzola. Dai branza telemea pe razatoare mare. Intr-un bol amesteci branzeturi cu bulion si galbenusurile cureti de seminte ardei , i speli si ii tai fidelute presari faina pe masa de bucatarie , intinti aluatul cu ajutorul unui sucuitor si intinxi in misloc compozitia de branza, pui salamul la uscat , kaizerul maslinele verzi fara samburi si impaturesti aluatul . Dai pizza la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei pentru 35-40 de minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise