autor:

andreutza

» » Mancaruri cu carne

Pizza impaturita

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
Pentru blat iti trebuie:, 1/2 cana de apa, 2 lg ulei de masline, 2 cani faina, 2 lg sare, 1/2l g zahar, 1 lg drajdie uscata, Pentru umplutura iti trebuie:, 150 g branza telemea, 150 g cascaval ras, 150 g branza gorgonzola, 100 g salam uscat, 100 g haizer, 2 galbenusuri, masline verzi fara samburi, 2 lg bulion, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei galben, sare, piper, busuioc uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Amesteci toate incredientele pentru aluat si il framanti bine il lasi la dospit 15-20 minute pe un tocator tai bucati mici salamul uscat, kaizerul si branza gorgonzola. Dai branza telemea pe razatoare mare. Intr-un bol amesteci branzeturi cu bulion si galbenusurile cureti de seminte ardei , i speli si ii tai fidelute presari faina pe masa de bucatarie , intinti aluatul cu ajutorul unui sucuitor si intinxi in misloc compozitia de branza, pui salamul la uscat , kaizerul maslinele verzi fara samburi si impaturesti aluatul . Dai pizza la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei pentru 35-40 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza impaturita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Reteta se prepara in 3 etape: 1. Pieptul de de pui= se taie aproape pe jumatate, fileul se sareaza

18 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Tochitura ca la Focsani

Tochitura ca la Focsani

Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se

6 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Cred ca mi-ar placea.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Suna tare bine!!!!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte, foarte bună! Cred că e deosebit de gustoasă. Deja m-am hotărât să fac şi eu pizza împăturită!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru blat iti trebuie:
  • 1/2 cana de apa
  • 2 lg ulei de masline
  • 2 cani faina
  • 2 lg sare
  • 1/2l g zahar
  • 1 lg drajdie uscata
  • Pentru umplutura iti trebuie:
  • 150 g branza telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 150 g branza gorgonzola
  • 100 g salam uscat
  • 100 g haizer
  • 2 galbenusuri
  • masline verzi fara samburi
  • 2 lg bulion
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca mi-ar placea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Varza de bruxelles cu jambon si bacon