Puneti ceapa la prajit in uleiul incins pentru 2 minute,sau pana se inmoaie.Scoateti ceapa din tigaie si puneti-o intr-un bol.Puneti la fript carnatii pentru aprox 6 minute(adaugati ulei daca e necesar).Dupa ce acestia s-au racit taiatii in felii subtiri.Peste ceapa racita adaugati carnatii ,morcovul,zucchini,si branza.Puneti aceasta compozite intr-o tava gresata si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.
Separat amestecati faina si laptele astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Adaugati ouale unul cate unul ,sarea si piperul.Amestecati bine ,Turnati acest amestec peste carnati si coaceti pentru aprox 50-60 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii