autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu carne

Plăcinta simpla cu cârnaţi

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei de masline, 1 ceapa mare rosie taiata marunt, 6 carnati subtiri de vita, 1 morcov dat prin razatoare, 2 zucchini, dati prin razatoare, 200 g branza(cas,mozarella)dupa preferinta, 1/2 cana faina, 1 1/2 cani lapte, 3 oua, sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Puneti ceapa la prajit in uleiul incins pentru 2 minute,sau pana se inmoaie.Scoateti ceapa din tigaie si puneti-o intr-un bol.Puneti la fript carnatii pentru aprox 6 minute(adaugati ulei daca e necesar).Dupa ce acestia s-au racit taiatii in felii subtiri.Peste ceapa racita adaugati carnatii ,morcovul,zucchini,si branza.Puneti aceasta compozite intr-o tava gresata si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.
Separat amestecati faina si laptele astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Adaugati ouale unul cate unul ,sarea si piperul.Amestecati bine ,Turnati acest amestec peste carnati si coaceti pentru aprox 50-60 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcinta simpla cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    O idee buna. Bravo!

Dificultate

Medie

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mare rosie taiata marunt
  • 6 carnati subtiri de vita
  • 1 morcov dat prin razatoare
  • 2 zucchini
  • dati prin razatoare
  • 200 g branza(cas,mozarella)dupa preferinta
  • 1/2 cana faina
  • 1 1/2 cani lapte
  • 3 oua
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

O idee buna. Bravo!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pui cu alune si garnitura de orez