Amestecă făina, amidonul, praful de copt, sarea şi zahărul vanilat.
Bate ouăle întregi ca la omletă.
Amestecă-le cu făina, coaja de lămâie rasă şi untul moale .
Lucrează aluatul până devine un amestec omogen. Inveleşte-l cu un şervet de bucatărie şi pune-l o oră la frigider.
Întinde un aluat cam de 5 mm grosime şi taie-l în diferite forme.
Încălzeşte uleiul şi pune plăcintele sa înoate.
Întorce-le cu spumiera de mai multe ori să se aurească frumos.
Pune-le pe hârtie absorbantă să mai scape de grăsime, pudrează-le cu zahăr pudră. Se pot mânca în orice stare de agregare.
Se pot păstra câteva zile într-o cutie de plastic, în loc uscat. Merg la ceai, vin fiert...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii