autor:

kok miori

» » Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2017

Ingrediente
4 fileuri de peste, 2 ardei grasi, 4 rosii, 2 cepe potrivite, 3-4 catei de usturoi, 1 pahar de vin alb demi sec, putin otet, sare, piper la gust, putin suc de lamaie, ulei, putin bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu putin ulei, sare, piper dupa gust, acoperim cu o folie de aluminium si dam la cuptor, la 180 de grade C, 15-20 de minute pana legumele se inmoaie.

Pestele este fraged, nu trebuie sa se coaca mult.

Dupa ce legumele s-au inmuiat, adaugam vinul, putin otet si bulionul, amestecam legumele bine sa cuprinda totul si adaugam pestele pe care l-am sarat si piperat putin. Este bine de pus peste peste o parte din legume si dam din nou la cuptor, ptr 15-20 de minute, pana totul s-a rumenit frumos.

Se poate servi caldut sau rece cu bagheta proaspata!

Foarte gustos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie cu peste file" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe potrivite
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb demi sec
  • putin otet
  • sare
  • piper la gust
  • putin suc de lamaie
  • ulei
  • putin bulion

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras