Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Plachie cu peste file

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe potrivite
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb demi sec
  • putin otet
  • sare, piper la gust
  • putin suc de lamaie
  • ulei
  • putin bulion

Mod de preparare

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu putin ulei, sare, piper dupa gust, acoperim cu o folie de aluminium si dam la cuptor, la 180 de grade C, 15-20 de minute pana legumele se inmoaie.

Pestele este fraged, nu trebuie sa se coaca mult.

Dupa ce legumele s-au inmuiat, adaugam vinul, putin otet si bulionul, amestecam legumele bine sa cuprinda totul si adaugam pestele pe care l-am sarat si piperat putin. Este bine de pus peste peste o parte din legume si dam din nou la cuptor, ptr 15-20 de minute, pana totul s-a rumenit frumos.

Se poate servi caldut sau rece cu bagheta proaspata!

Foarte gustos!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura