Plachie de crap

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • crap 1 kg
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei grasi
  • 3 rosii
  • 1 capatina usturoi
  • 1 pahar vin
  • sare
  • foi de dafin,cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Crapul se curata,se spala ,se portioneaza si se sareaza.ceapa si ardeiul se taie felii.intr-o tava se aseaza ceapa si ardeiul taiat.pestele se aseaza deasupra legumelor si se stropeste cu ulei.rosiile se taie in felii groase si se aseaza pe peste.din usturoi se face un mujdei si se toarna in tava.se pune paharul cu vin ,foile de dafin si cimbrul.se da la cuptor 1 ora.se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise