autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Plachie de crap

Autor: ungureanu florica gabriela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ungureanu florica gabriela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 crap mare, de 2-3 kg, 2 pahare vin alb, 1 pahar de ulei, 3 cepe, 6 rosii, zeama de la o lamaie, pantrunjel verde tocat, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala si se taie bucati, se presara cu sare si piper si se lasa deoparte. Se taie ceapa feliute subtiri, rosiile se curata de pielita si de seminte. Se ia o tava de preferat dreptunghiulara se aseaza bucatile de peste, feliute de lamaie, rosiile, ceapa, verdeata si vinul. Se pune tava la cuptor la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap taraneasca la cuptor

Plachie de crap taraneasca la cuptor

Crapul se curata de solzi,intestine,se spala si se cresteaza pe ambele parti dupa numarul de portii

158 voturi    47 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

-pestele se curata,se transeaza in felii groase de 2-3 cm -apoi se sareaza si se da prin faina -se

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Turnulete aromate din salau cu legume