autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Plachie de crap

Autor: ungureanu florica gabriela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ungureanu florica gabriela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 crap mare, de 2-3 kg, 2 pahare vin alb, 1 pahar de ulei, 3 cepe, 6 rosii, zeama de la o lamaie, pantrunjel verde tocat, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala si se taie bucati, se presara cu sare si piper si se lasa deoparte. Se taie ceapa feliute subtiri, rosiile se curata de pielita si de seminte. Se ia o tava de preferat dreptunghiulara se aseaza bucatile de peste, feliute de lamaie, rosiile, ceapa, verdeata si vinul. Se pune tava la cuptor la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite. Se aseaza

8 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

Pestele se curata se spala bine si se imparte se prajeste putin -dar nu este obligatoriu eu l-am

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Ceatal la grill (gratar) cu sos alb