autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Plachie de crap cu ceapa

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1,5 kg crap, 7-8 cepe, 250 ml ulei, 4 rosii, 1 paharel cu vin, 1 legatura patrunjel verde, ½ lingurita pulbere rosmarin sau cimbru, 1 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata solzii si se scot intestinele, se spala repede, se cresteaza dupa numarul bucatilor dorite, se freaca cu putina sare. Se taie ceapa solzisori, se pune intr-o cratita cu ½ cescuta cu apa si putina sare, ca sa se inabuse pana se inmoaie si devine sticloasa. Se adauga rosiile taiate marunt, sau o lingurita boia de ardei, sa-i dea culoare. Totodata se adauga si patrunjel tocat marunt, se amesteca bine, dupa care se adauga vinul. Se pune amestecul intr-o tava emailata, in care s-a pus uleiul, se asaza deasupra pestele, indesindu-l bine in amestecul de ceapa.Se da la cuptor la foc domol, udindu-l din cind in cind cu zeama luata din tava. Cind pestele s-a rumenit auriu si ceapa este suficient de scazuta se asaza plachia pe o farfurie ovala, iar deasupra se pune pestele in forma lui naturala.
Se serveste atit calda, cit si rece, cu piine sau cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Macrou pe sare cu arome mediteraneene şi crochete de cartofi

Macrou pe sare cu arome mediteraneene şi crochete de cartofi

Am ales aceste ingrediente pentru a-i da macroului o savoare aparte pe care numai citricele i-l pot

5 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg crap
  • 7-8 cepe
  • 250 ml ulei
  • 4 rosii
  • 1 paharel cu vin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • ½ lingurita pulbere rosmarin sau cimbru
  • 1 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu ciuperci