autor:

Ionyssa

» » Mancaruri cu peste

Plachie de peste

Autor: Ionyssa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionyssa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
6 bucati potrivite de pangasius file, 4 cepe rosii, 2 morcovi, 1 ardei gras rosu, 4 linguri pasta de tomate, foi de dafin, piper boabe, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala pestele, se sareaza dupa gust si se pune intr-o tava impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, ceapa taiata julien, morcovii rasi si ardeiul taiat feliute. Se adauga ulei si o cescuta de apa si se lasa la cuptor pana ce se inmoaie legumele (25-30 minute). Se desface pasta de tomate in 250 ml apa si se pune in tava, se mai lasa 10-15 minute, se adauga verdeata tocata si pofta buna! Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de peste

Plachie de peste

Se curata si se spala bine pestele, se condimenteaza si se stropeste cu putin ulei de masline, iar

19 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Plachie de peste

Plachie de peste

Pestele spalat, portionat, pudrat cu sare, trecut prin faina se prajeste cate 1-2 min pe fiecare

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 bucati potrivite de pangasius file
  • 4 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 linguri pasta de tomate
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Somon la cuptor