Se caleste ceapa pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile date in fiert (daca sunt crude, daca sunt la conserva nu necesita fierbere doar scurse bine) si kaizerul dupa caz. Se calesc impreuna pret de cateva min. pana isi imprumuta mirosul. Umplutura se lasa la racit, apoi se pun ouale batute, iaurtul si mararul tocat maruntel. Se condimenteaza dupa gust. Daca compozitia este prea moale se poate inchega usor cu gris sau putina faina. (nu este indicat sa fie moale la foile cumparate). Se pune compozitia pe foi, se ruleaza, si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Dupa preferinta se pot unge rolele de placinta cu ou si apoi presarat susan sau seminte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii