Placinta aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 3 role de placinta
  • - 500 g ciuperci
  • - O ceapa mai mare, sau doua potrivite
  • - 300 g sau dupa cum se doreste mai mult sau mai putin de kaizer, cabanos, piept de pui – poate fi si obtional
  • - 1 iaurt 250g
  • - 2 oua
  • - O legatura de marar
  • - Sare si piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile date in fiert (daca sunt crude, daca sunt la conserva nu necesita fierbere doar scurse bine) si kaizerul dupa caz. Se calesc impreuna pret de cateva min. pana isi imprumuta mirosul. Umplutura se lasa la racit, apoi se pun ouale batute, iaurtul si mararul tocat maruntel. Se condimenteaza dupa gust. Daca compozitia este prea moale se poate inchega usor cu gris sau putina faina. (nu este indicat sa fie moale la foile cumparate). Se pune compozitia pe foi, se ruleaza, si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Dupa preferinta se pot unge rolele de placinta cu ou si apoi presarat susan sau seminte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise