Se caleste ceapa pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile date in fiert (daca sunt crude, daca sunt la conserva nu necesita fierbere doar scurse bine) si kaizerul dupa caz. Se calesc impreuna pret de cateva min. pana isi imprumuta mirosul. Umplutura se lasa la racit, apoi se pun ouale batute, iaurtul si mararul tocat maruntel. Se condimenteaza dupa gust. Daca compozitia este prea moale se poate inchega usor cu gris sau putina faina. (nu este indicat sa fie moale la foile cumparate). Se pune compozitia pe foi, se ruleaza, si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Dupa preferinta se pot unge rolele de placinta cu ou si apoi presarat susan sau seminte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii