autor:

Manolache_Ionela

» » Aperitive

Placinta aperitiv

Autor: Manolache_Ionela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolache_Ionela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2012

Ingrediente
Pentru 3 role de placinta, , -500 g ciuperci, -O ceapa mai mare, sau doua potrivite, -300 g sau dupa cum se doreste mai mult sau mai putin de kaizer, cabanos, piept de pui – poate fi si obtional, -1 iaurt 250g, -2 oua, -O legatura de marar, -Sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile date in fiert (daca sunt crude, daca sunt la conserva nu necesita fierbere doar scurse bine) si kaizerul dupa caz. Se calesc impreuna pret de cateva min. pana isi imprumuta mirosul. Umplutura se lasa la racit, apoi se pun ouale batute, iaurtul si mararul tocat maruntel. Se condimenteaza dupa gust. Daca compozitia este prea moale se poate inchega usor cu gris sau putina faina. (nu este indicat sa fie moale la foile cumparate). Se pune compozitia pe foi, se ruleaza, si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Dupa preferinta se pot unge rolele de placinta cu ou si apoi presarat susan sau seminte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta aperitiv cu franjuri

Placinta aperitiv cu franjuri

Se pun la fiert ingredientele de carne de mai sus,se curata limba de pielita alba se toaca totul

3 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

Se taie varza fideluta, se caleste in putin ulei, se adauga sare, piper, cimbru, marar dupa gust.

1 vot    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 3 role de placinta
  • -500 g ciuperci
  • -O ceapa mai mare
  • sau doua potrivite
  • -300 g sau dupa cum se doreste mai mult sau mai putin de kaizer
  • cabanos
  • piept de pui – poate fi si obtional
  • -1 iaurt 250g
  • -2 oua
  • -O legatura de marar
  • -Sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Coronita cu Carne si Spanac