Se caleste ceapa pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile date in fiert (daca sunt crude, daca sunt la conserva nu necesita fierbere doar scurse bine) si kaizerul dupa caz. Se calesc impreuna pret de cateva min. pana isi imprumuta mirosul. Umplutura se lasa la racit, apoi se pun ouale batute, iaurtul si mararul tocat maruntel. Se condimenteaza dupa gust. Daca compozitia este prea moale se poate inchega usor cu gris sau putina faina. (nu este indicat sa fie moale la foile cumparate). Se pune compozitia pe foi, se ruleaza, si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Dupa preferinta se pot unge rolele de placinta cu ou si apoi presarat susan sau seminte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii