autor:

emadina

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu andive

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 4 andive mari, 100 g branza cu smantana, 1 morcov, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Andivele se taie rondele subtiri.Morcovul se da pe razatoarea mica.Se amesteca legumele cu branza cu smantana.Se umplu foile de placinta unse cu ulei si se pun intr+o tava.Se dau la cuptor pt.cca.15-20 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Coltunasi cu branza sarata

Coltunasi cu branza sarata

Preparare aluat Se pune faina intr-un castron, se adauga ouale, un praf de sare si apa calduta. Se

8 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza de vaci

Prajitura cu branza de vaci

Blat: Intr-un castron cerui faina impreuna cu amestecul pt. crescut (drojdie cu apa). Topesti margarina

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 4 andive mari
  • 100 g branza cu smantana
  • 1 morcov
  • ulei

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu ceapă și măsline