autor:

emadina

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu andive

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 4 andive mari, 100 g branza cu smantana, 1 morcov, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Andivele se taie rondele subtiri.Morcovul se da pe razatoarea mica.Se amesteca legumele cu branza cu smantana.Se umplu foile de placinta unse cu ulei si se pun intr+o tava.Se dau la cuptor pt.cca.15-20 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Sfintisori (mucenici) moldovenesti, editia  2011

Sfintisori (mucenici) moldovenesti, editia 2011

Pentru ca miine e sarbatoarea Sf. 40 de Mc. din Sevastia, ca in fiecare an, de 8 martie fac sfintisori

14 voturi    14 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Bagheta cu ovaz si miere

Bagheta cu ovaz si miere

Inca si mai buna decat bagheta cu susan, painica asta dulce si-o vor imparti la masa tratativelor

2 voturi    4 comentarii
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 4 andive mari
  • 100 g branza cu smantana
  • 1 morcov
  • ulei

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu marmelada