autor:

Cely Snijec

» » Dulciuri diverse

Placinta cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Ingrediente
un pachet 500 g foi de placinta, ulei pentru uns foile, Umplutua:, 1 kg banza de vaci, 2oo g zahar, 2 oua, 2 linguri faina, o lingura gris, 100 g smantana, 1/2 praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie, esenta de lamaie, 1/2 lingurita scortisoara, Sos:, o ceasca lapte, 2 oua, 100 g zahar, 2 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

33 voturi

Mod de preparare

In tava unsa cu ulei, intind cate o foita unsa cu ulei,(jumatate din foi).Intep foile cu furculita. Asez umplutura obtinuta prin omogenizarea produselor la robot sau cu mixerul, apoi asez foile ramase, tot unse cu ulei.Intzep prajitura cu furculita cam din 5 in 5 cm, torn sosul obtinut prin anmestecarea ingredientelor si dau tava la cuptorul incins pentru o ora. (se foloseste o tava de 25-30 cm lungime cu pereti mai inalti)
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Pana preparam placinta cuptorul sa fie aprins si incalzit normal. Se bat bine ouale cu telul, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza in tava de paine

Placinta cu branza in tava de paine

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

4 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Este o bunatate !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    foarte buna,multumesc.

  • Cerboaicaiubita

    Cerboaicaiubita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    a iesit exact ca si in poza si foarte gustoasa ...5*****

    • Cerboaicaiubita

      Cerboaicaiubita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      foarte buna , am incercat-o si mi-a iesit super...

    • Fara foto

      violeta , 23 ianuarie 2010

      foarte buna . se duce dieta mea

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2009

      e preferata mea!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      O bunatate,felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Super arata,si este o bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Hmm,ce bine arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

33 voturi

Ingrediente

  • un pachet 500 g foi de placinta
  • ulei pentru uns foile
  • Umplutua:
  • 1 kg banza de vaci
  • 2oo g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • o lingura gris
  • 100 g smantana
  • 1/2 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Sos:
  • o ceasca lapte
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Chifle cu chefir