Placinta cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu branza

Ingrediente

  • Aluat:100 mg unt,1 cana de faina,1 cana cu apa,4 oua mari,1 praf de sare.
  • Crema de branza:250 g branza de vaci,100 g branza de burduf,1 cub de unt,1 ou,2-3 linguri de cascaval afumat.

Mod de preparare

Se face un aluat ca la choux-a-la-creme:se dau in clocot apa cu untul topit,se toarna faina si se amesteca repede pana la omogenizare;se lasa la racit si se mixeaza ouale pe rand,pana rezulta o crema care sa intinde uniform in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina;se coace la 180 grade timp de cca 15 minute,apoi se scoate pe un prosop ud;se intinde crema de branza obtinuta di amestecul tuturor ingredientelor,se ruleaza si se mai coace la foc mic inca 10 min.Se scoate si se pudreaza cu parmezan;se taie rece.Se serveste alaturi de un vin alb,dulce.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor