Se face un aluat ca la choux-a-la-creme:se dau in clocot apa cu untul topit,se toarna faina si se amesteca repede pana la omogenizare;se lasa la racit si se mixeaza ouale pe rand,pana rezulta o crema care sa intinde uniform in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina;se coace la 180 grade timp de cca 15 minute,apoi se scoate pe un prosop ud;se intinde crema de branza obtinuta di amestecul tuturor ingredientelor,se ruleaza si se mai coace la foc mic inca 10 min.Se scoate si se pudreaza cu parmezan;se taie rece.Se serveste alaturi de un vin alb,dulce.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii