autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu branza

Autor: flori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2014

Ingrediente
Foaie: 2 oua ,14 linguri de ulei,150 gr iaurt, drojdie si faina, Umplutura: 3 oua, 300 gr branza, 2 linguri gris, 200 ml lapte si 250 gr zahar esenta vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Foaia: se face un aluat din oua, iaurt, drojdie, putina sare si 7 linguri de ulei. Separat, se freaca 4 linguri de faina cu 7 linguri de ulei. Aluatul se intinde si se unge cu ulei si faina. Se ruleaza si se lasa 15 minute sa se odihneasca.



Umplutura: se bat ouale cu zaharul si apoi se adauga branza si grisul si se subtiaza cu laptele. Aluatul se imparte in doua. Se intinde o foaie care se pune in tava si se pune umplutura. Se adauga a doua foaie. Se taie in patrate ca sa iasa aburul si se lasa la cuptor pentru 45 minute la 200 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Plăcintă cu brânză

Plăcintă cu brânză

Din făină,drojdie,apă,ulei,sare şi zahăr se frământă un aluat ferm care se lasă la dospit

10 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Pana preparam placinta cuptorul sa fie aprins si incalzit normal. Se bat bine ouale cu telul, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Barbulescu Mihaela-Rodica , 03 aprilie 2014

    Ce fel de branza, va rog? Numai dulce sau amestecata? Se taie inainte de a fi coapta?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • Foaie: 2 oua ,14 linguri de ulei,150 gr iaurt
  • drojdie si faina
  • Umplutura: 3 oua
  • 300 gr branza
  • 2 linguri gris
  • 200 ml lapte si 250 gr zahar esenta vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de flori
Briose cu crema de ciocolata

Briose cu crema de ciocolata

Se freca bine untul cu zaharul si se adauga cate un ou, amestecand continuu pana la incorporare,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Fursecuri  cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata

Se bat ouale cu zaharul, se adauga treptat uleiul, se adauga faina si esenta si amoniacul stins in

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Briose de ciocolata cu bezea

Briose de ciocolata cu bezea

Se freaca margarina cu zaharul si se adauga ciocolata topita, apoi se adauga faina amestecata cu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri Bratislava