Foaia: se face un aluat din oua, iaurt, drojdie, putina sare si 7 linguri de ulei. Separat, se freaca 4 linguri de faina cu 7 linguri de ulei. Aluatul se intinde si se unge cu ulei si faina. Se ruleaza si se lasa 15 minute sa se odihneasca.
Umplutura: se bat ouale cu zaharul si apoi se adauga branza si grisul si se subtiaza cu laptele. Aluatul se imparte in doua. Se intinde o foaie care se pune in tava si se pune umplutura. Se adauga a doua foaie. Se taie in patrate ca sa iasa aburul si se lasa la cuptor pentru 45 minute la 200 grade.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii