Placinta cu branza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu branza

Ingrediente

  • Foaie: 2 oua ,14 linguri de ulei,150 gr iaurt, drojdie si faina
  • Umplutura: 3 oua, 300 gr branza, 2 linguri gris, 200 ml lapte si 250 gr zahar esenta vanilie

Mod de preparare

Foaia: se face un aluat din oua, iaurt, drojdie, putina sare si 7 linguri de ulei. Separat, se freaca 4 linguri de faina cu 7 linguri de ulei. Aluatul se intinde si se unge cu ulei si faina. Se ruleaza si se lasa 15 minute sa se odihneasca.

Umplutura: se bat ouale cu zaharul si apoi se adauga branza si grisul si se subtiaza cu laptele. Aluatul se imparte in doua. Se intinde o foaie care se pune in tava si se pune umplutura. Se adauga a doua foaie. Se taie in patrate ca sa iasa aburul si se lasa la cuptor pentru 45 minute la 200 grade.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor