Se piseaza branza telemea, se amesteca bine cu branza de vaci, se adauga 5 oua batute ca pentru omleta si 200 gr de smantana. Foile de placinta se ung cu ulei de masline.
Se aseaza cate 3 foi suprapuse, iar pe toata suprafata superioara se intinde uniform compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile de placinta se aseaza intr-o tava in prealabil unsa cu ulei apoi se coace la 200 de grade timp de 20 de minute.
Cand este aproape coapta, se prepara un amestec din lapte, restul de smantana si 3 oua, apoi se toarna pe toata suprafata placintei. Se introduce din nou la cuptor timp de 10 minute pana se rumeneste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii