Se piseaza branza telemea, se amesteca bine cu branza de vaci, se adauga 5 oua batute ca pentru omleta si 200 gr de smantana. Foile de placinta se ung cu ulei de masline.
Se aseaza cate 3 foi suprapuse, iar pe toata suprafata superioara se intinde uniform compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile de placinta se aseaza intr-o tava in prealabil unsa cu ulei apoi se coace la 200 de grade timp de 20 de minute.
Cand este aproape coapta, se prepara un amestec din lapte, restul de smantana si 3 oua, apoi se toarna pe toata suprafata placintei. Se introduce din nou la cuptor timp de 10 minute pana se rumeneste.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii