Se unge tava cu ulei , se da foc la cuptor sa se incalzeasca bine.
Se face un amestec din toata branza rasa, 2 oua, 2 -3 linguri din iaurt, smantana 2 linguri si cui ii place dulce punem toate stafidele.
Se desfac foile din pachet se iau doua din ele si se intind pe masa/foaia de lucru. Se presara un pic de ulei si pe ele. Se presara amestecul cat de gros il vrei. Deasupra pui alte doua foi de placinta. Se increteste (se strange). Se pune in tava si la fel cu restul.
Deasupra cand ai terminat de asezat foile umplute in tava se pune amestecul din restul de oua iaurt si smantana si restul de ulei si se da la cuptor. Se intoarce in cuptor daca cuptorul nu arde la fel peste tot. Se scoate cand deasupra se rumeneste. Se serveste fierbinte sau rece cum doriti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii