autor:

Fara foto

» » Aperitive

PLACINTA CU BRANZA bogata

Autor: sanda maria radu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sanda maria radu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, branza o felie, smatana 500 gr, iaurt 1 litru, stafide 300 gr, ulei 1 cana, oua 15 buc.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se unge tava cu ulei , se da foc la cuptor sa se incalzeasca bine.

Se face un amestec din toata branza rasa, 2 oua, 2 -3 linguri din iaurt, smantana 2 linguri si cui ii place dulce punem toate stafidele.

Se desfac foile din pachet se iau doua din ele si se intind pe masa/foaia de lucru. Se presara un pic de ulei si pe ele. Se presara amestecul cat de gros il vrei. Deasupra pui alte doua foi de placinta. Se increteste (se strange). Se pune in tava si la fel cu restul.

Deasupra cand ai terminat de asezat foile umplute in tava se pune amestecul din restul de oua iaurt si smantana si restul de ulei si se da la cuptor. Se intoarce in cuptor daca cuptorul nu arde la fel peste tot. Se scoate cand deasupra se rumeneste. Se serveste fierbinte sau rece cum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU BRANZA bogata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branzare

Branzare

1. Se amesteca drojdia cu putin lapte caldut si cu zaharul. Se lasa la crescut cca. 10min. 2.Amestecul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Placintele cu ricotta si stafide

Placintele cu ricotta si stafide

Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare

11 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • branza o felie
  • smatana 500 gr
  • iaurt 1 litru
  • stafide 300 gr
  • ulei 1 cana
  • oua 15 buc.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu de branza cu brocoli