PLACINTA CU BRANZA bogata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • branza o felie
  • smatana 500 gr
  • iaurt 1 litru
  • stafide 300 gr
  • ulei 1 cana
  • oua 15 buc.

Mod de preparare

Se unge tava cu ulei , se da foc la cuptor sa se incalzeasca bine.

Se face un amestec din toata branza rasa, 2 oua, 2 -3 linguri din iaurt, smantana 2 linguri si cui ii place dulce punem toate stafidele.

Se desfac foile din pachet se iau doua din ele si se intind pe masa/foaia de lucru. Se presara un pic de ulei si pe ele. Se presara amestecul cat de gros il vrei. Deasupra pui alte doua foi de placinta. Se increteste (se strange). Se pune in tava si la fel cu restul.

Deasupra cand ai terminat de asezat foile umplute in tava se pune amestecul din restul de oua iaurt si smantana si restul de ulei si se da la cuptor. Se intoarce in cuptor daca cuptorul nu arde la fel peste tot. Se scoate cand deasupra se rumeneste. Se serveste fierbinte sau rece cum doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise