autor:

Cezar

» » Dulciuri diverse

Plăcintă cu brânză de burduf

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2013

Ingrediente
-10 gr unt, -500 gr brânză de burduf Coliba Ciobănaşului, -500 gr smântână, -1 buc. pachet foi de plăcintă.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de burduf se amesteca cu 250 grame de smantana pana se formeaza o pasta. Tava pentru cuptor se unge cu unt si se aseaza jumatate din foile de placinta. Se adauga compozitia de branza si smantana peste foi, iar deasupra se aseaza restul foilor. Placinta se taie in triunghi de dimensiunea unei portii si se adauga peste restul de smantana. Se baga la cuptorul preincalzit la 150-170° pentru 40-50 de minute si se lasa pana cand aceasta se rumeneste.
Se scoate de la cuptor si se serveste, dupa preferinta, calda sau rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu brânză de burduf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu branza de burduf si urda.

Placinta cu branza de burduf si urda.

Se amesteca branza de burduf cu urda,crema de iaurt,smantana si 2 oua.Intindem o foaie de placinta,punem

13 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -10 gr unt
  • -500 gr brânză de burduf Coliba Ciobănaşului
  • -500 gr smântână
  • -1 buc. pachet foi de plăcintă.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Foietaj cu rubarbar