autor:

MIHAELA2711

» » Prajituri

Placinta cu branza de capra si iaurt

Autor: MIHAELA2711 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA2711 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
Umplutura, ----------------------, 1 kg de branza de capra, 500 grame iaurt gras sau smantana, 4 oua, 3-4 linguri de faina, 50 grame unt, , Foi, --------, 1 pachet foi de placinta din comert, 1 pachet de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1/.Branza de capra se piseaza cu furculita, se adauga ouale si se amesteca.
2/. Se pune iaurtul gras si iar se amesteca.
3/.Se topeste untul si amesteca cu faina ( daca mai trebuie unt mai puteti adauga, pana incorporati bine faina).
4/. Apoi se toarna in compozitie si se amesteca totul cu mixerul pana devine ca o pasta mai groasa.
5/. Se topeste pachetul de unt , se unge tava si apoi fiecare foaie.
6/. Pentru partea de jos se foloseste jumatate din pachetul de foi de placinta.( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)
7/. Se pune compozitia de branza.
8/. Se pune cealalta jumatate de pachet de foi de placinta( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)
9/. Ultima foaie de deasupra se unge cu unt si apoi se inteapa din loc in loc placinta.
10/. Se baga la cuptor ( 180 grade) si se scoate cand este rumenita deasupra si se taie in bucati.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de capra si iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Placinta invartita cu branza si ciocolata

Placinta invartita cu branza si ciocolata

Puneti branza intr-un castron, zdrobiti-o cu furculita, adaugati ouale, zaharul si zaharul vanilat,

8 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Clafoutis cu ananas proaspat

Clafoutis cu ananas proaspat

Am amestecat laptele cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, sarea si faina cernuta, apoi am lasat amestecul

12 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Umplutura
  • ----------------------
  • 1 kg de branza de capra
  • 500 grame iaurt gras sau smantana
  • 4 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 50 grame unt
  • Foi
  • --------
  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 1 pachet de unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prăjitură Margareta