1/.Branza de capra se piseaza cu furculita, se adauga ouale si se amesteca.
2/. Se pune iaurtul gras si iar se amesteca.
3/.Se topeste untul si amesteca cu faina ( daca mai trebuie unt mai puteti adauga, pana incorporati bine faina).
4/. Apoi se toarna in compozitie si se amesteca totul cu mixerul pana devine ca o pasta mai groasa.
5/. Se topeste pachetul de unt , se unge tava si apoi fiecare foaie.
6/. Pentru partea de jos se foloseste jumatate din pachetul de foi de placinta.( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)
7/. Se pune compozitia de branza.
8/. Se pune cealalta jumatate de pachet de foi de placinta( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)
9/. Ultima foaie de deasupra se unge cu unt si apoi se inteapa din loc in loc placinta.
10/. Se baga la cuptor ( 180 grade) si se scoate cand este rumenita deasupra si se taie in bucati.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii