Ingrediente
Umplutura, ----------------------, 1 kg de branza de capra, 500 grame iaurt gras sau smantana, 4 oua, 3-4 linguri de faina, 50 grame unt, , Foi, --------, 1 pachet foi de placinta din comert, 1 pachet de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
3 voturi
Mod de preparare
2/. Se pune iaurtul gras si iar se amesteca.
3/.Se topeste untul si amesteca cu faina ( daca mai trebuie unt mai puteti adauga, pana incorporati bine faina).
4/. Apoi se toarna in compozitie si se amesteca totul cu mixerul pana devine ca o pasta mai groasa.
5/. Se topeste pachetul de unt , se unge tava si apoi fiecare foaie.
6/. Pentru partea de jos se foloseste jumatate din pachetul de foi de placinta.( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)
7/. Se pune compozitia de branza.
8/. Se pune cealalta jumatate de pachet de foi de placinta( ungand bineinteles fiecare foaie cu unt)
9/. Ultima foaie de deasupra se unge cu unt si apoi se inteapa din loc in loc placinta.
10/. Se baga la cuptor ( 180 grade) si se scoate cand este rumenita deasupra si se taie in bucati.
Pofta buna!