autor:

lennybruneta

» » Dulciuri diverse

Placinta cu branza de vaci

Autor: lennybruneta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lennybruneta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
Pentru aluat, pentru cele 2 foi avem nevoie de:, 7 linguri de lapte, 7 linguri de ulei, 6 linguri de zahar, 1 ou, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita otet, 400 gr. faina, Pentru umplutura avem nevoie de:, 500 g branza vaci, 1 pahar zahar, stafide, 2 plicuri zahar vaniliat, 2 oua, 2 linguri faina, 2 lingurite gris

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit.



Peste compozitia racita punem oul si bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine. Punem faina cat incape si framntam bine.



Facem umplutura: amestecam toate ingredientele bine in bol, lasam deoparte . Facem din aluat 2 bile. Intindem prima bila, o punem in tava, dupa care punem compozitia de branza. Intindem a doua bila, ungem cu ou si intepam cu furculita deasupra.



Dam la copt 30 minute la 160 g. Placinta se raceste, dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta de branza de vaci cu stafide

Placinta de branza de vaci cu stafide

Se separa albusul de galbenus. Galbenusurile se freaca cu uleiul ca pentru maioneza. Se dizolva un

20 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci

Se desfac foile de placinta si se pun cate una pe masa, una in stanga si una in dreapta. Se ung cu

9 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • pentru cele 2 foi avem nevoie de:
  • 7 linguri de lapte
  • 7 linguri de ulei
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita otet
  • 400 gr. faina
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 500 g branza vaci
  • 1 pahar zahar
  • stafide
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 lingurite gris

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Mere rase in coca de clatite