Ingrediente
Pentru aluat, pentru cele 2 foi avem nevoie de:, 7 linguri de lapte, 7 linguri de ulei, 6 linguri de zahar, 1 ou, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita otet, 400 gr. faina, Pentru umplutura avem nevoie de:, 500 g branza vaci, 1 pahar zahar, stafide, 2 plicuri zahar vaniliat, 2 oua, 2 linguri faina, 2 lingurite gris
Dificultate: Medie | Timp: 2h
0 voturi
Mod de preparare
Peste compozitia racita punem oul si bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine. Punem faina cat incape si framntam bine.
Facem umplutura: amestecam toate ingredientele bine in bol, lasam deoparte . Facem din aluat 2 bile. Intindem prima bila, o punem in tava, dupa care punem compozitia de branza. Intindem a doua bila, ungem cu ou si intepam cu furculita deasupra.
Dam la copt 30 minute la 160 g. Placinta se raceste, dupa care se pudreaza cu zahar pudra.