autor:

lennybruneta

» » Dulciuri diverse

Placinta cu branza de vaci

Autor: lennybruneta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lennybruneta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
Pentru aluat, pentru cele 2 foi avem nevoie de:, 7 linguri de lapte, 7 linguri de ulei, 6 linguri de zahar, 1 ou, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita otet, 400 gr. faina, Pentru umplutura avem nevoie de:, 500 g branza vaci, 1 pahar zahar, stafide, 2 plicuri zahar vaniliat, 2 oua, 2 linguri faina, 2 lingurite gris

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit.



Peste compozitia racita punem oul si bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine. Punem faina cat incape si framntam bine.



Facem umplutura: amestecam toate ingredientele bine in bol, lasam deoparte . Facem din aluat 2 bile. Intindem prima bila, o punem in tava, dupa care punem compozitia de branza. Intindem a doua bila, ungem cu ou si intepam cu furculita deasupra.



Dam la copt 30 minute la 160 g. Placinta se raceste, dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta turnata cu branza de vaci, banane si stafide

Placinta turnata cu branza de vaci, banane si stafide

Aluatul: Se pun intr-un castron toate ingredientele, incepand cu faina, zaharul, oul, praful de

52 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci

Se amesteca branza de vaci cu zaharul, grisul, faina, stafidele si coaja de lamaie. Foile de placinta

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • pentru cele 2 foi avem nevoie de:
  • 7 linguri de lapte
  • 7 linguri de ulei
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita otet
  • 400 gr. faina
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 500 g branza vaci
  • 1 pahar zahar
  • stafide
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 lingurite gris

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu crema de cacao