autor:

lennybruneta

» » Dulciuri diverse

Placinta cu branza de vaci

Autor: lennybruneta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lennybruneta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
Pentru aluat, pentru cele 2 foi avem nevoie de:, 7 linguri de lapte, 7 linguri de ulei, 6 linguri de zahar, 1 ou, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita otet, 400 gr. faina, Pentru umplutura avem nevoie de:, 500 g branza vaci, 1 pahar zahar, stafide, 2 plicuri zahar vaniliat, 2 oua, 2 linguri faina, 2 lingurite gris

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit.



Peste compozitia racita punem oul si bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine. Punem faina cat incape si framntam bine.



Facem umplutura: amestecam toate ingredientele bine in bol, lasam deoparte . Facem din aluat 2 bile. Intindem prima bila, o punem in tava, dupa care punem compozitia de branza. Intindem a doua bila, ungem cu ou si intepam cu furculita deasupra.



Dam la copt 30 minute la 160 g. Placinta se raceste, dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu branza de vaci si afine

Placinta cu branza de vaci si afine

Desfacem aluatul,il intindem cu sucitorul si punem in tava prima foaie.Separat pregatim,compozitia

97 voturi    24 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Placinta turnata cu branza de vaci, banane si capsuni

Placinta turnata cu branza de vaci, banane si capsuni

Aluatul: Se pun intr-un castron toate ingredientele, incepand cu faina, zaharul, oul, praful de

39 voturi    12 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • pentru cele 2 foi avem nevoie de:
  • 7 linguri de lapte
  • 7 linguri de ulei
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita otet
  • 400 gr. faina
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 500 g branza vaci
  • 1 pahar zahar
  • stafide
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 lingurite gris

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de zahar ars, cu blat