Se separa 4 oua si se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu 4 linguri de apa si 4 de zahar, pana rezulta o crema groasa in care se adauga faina si albusurile batute. Se unge tava cu unt. Se toarna in tava jumatate din continutul de mai sus, se adauga branza amestecata cu 3 oua, smantana si stafidele. Deasupra se pune restul de aluat. Se pune zahar pudra cand e gata.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii