Se amesteca branza cu zahar, stafide, oua si grisul, rezultand umplutura. Se ung foile de placinta cu ulei si se imbraca o forma rotunda 24cm se pune umplutura de branza si apoi se inveleste cu colturile de la foile de placinta se mai unge cu putin ulei si se presara 2 lingurite zahar. Se da la cuptor 40-45min si spre final se stropeste cu lapte si se mai lasa 5minute. Se raceste si se taie patratele. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii