Se amesteca branza cu zahar, stafide, oua si grisul, rezultand umplutura. Se ung foile de placinta cu ulei si se imbraca o forma rotunda 24cm se pune umplutura de branza si apoi se inveleste cu colturile de la foile de placinta se mai unge cu putin ulei si se presara 2 lingurite zahar. Se da la cuptor 40-45min si spre final se stropeste cu lapte si se mai lasa 5minute. Se raceste si se taie patratele. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii