foile de placinta se lasa la temperatura camerei.
branza dulce se amesteca cu branza telemea rasa, ouale, zaharul , zaharul vanilat, esenta de rom si stafidele dupa preferinta.
se trece la asamblare astfel: se topeste untul/margarina si se unge tava apoi se pun foile de placinta si se ung fiecare cu unt /margarina topit. dupa jumatate de foi unse se pune umplutura de branza apoi din nou se pun foi de placinta unse. se coace in cuptorul preincalzit.
este o bunatate, in 2 zile am terminat o tava intreaga

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii