autor:

doru simona

» » Aluaturi si Foietaje

placinta cu branza dulce-sarata

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2010

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 200 gr unt/margarina, 250 gr branza dulce, 200 gr branza telemea de vaca, 2 oua, 10 linguri zahar, 3 pliculete zahar vanilat, esenta rom, stafide dupa preferinta,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

foile de placinta se lasa la temperatura camerei.
branza dulce se amesteca cu branza telemea rasa, ouale, zaharul , zaharul vanilat, esenta de rom si stafidele dupa preferinta.
se trece la asamblare astfel: se topeste untul/margarina si se unge tava apoi se pun foile de placinta si se ung fiecare cu unt /margarina topit. dupa jumatate de foi unse se pune umplutura de branza apoi din nou se pun foi de placinta unse. se coace in cuptorul preincalzit.
este o bunatate, in 2 zile am terminat o tava intreaga
Daca ti-a placut reteta noastra "placinta cu branza dulce-sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiti scotieni facuti in casa

Biscuiti scotieni facuti in casa

Se amesteca zaharul cu untul si separat faina alba cu cea de porumb. Se inglobeaza amestecul de faina

7 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu cas si cascaval

Clatite cu cas si cascaval

Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu

14 voturi    3 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2010

    Delicioasa si apetisanta!*****

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    este ff gustoasa , nu ma pot abtine cand o prepar , o termin in max 2 zile

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 200 gr unt/margarina
  • 250 gr branza dulce
  • 200 gr branza telemea de vaca
  • 2 oua
  • 10 linguri zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • esenta rom
  • stafide dupa preferinta,

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mille feuille