autor:

doru simona

» » Aluaturi si Foietaje

placinta cu branza dulce-sarata

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2010

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 200 gr unt/margarina, 250 gr branza dulce, 200 gr branza telemea de vaca, 2 oua, 10 linguri zahar, 3 pliculete zahar vanilat, esenta rom, stafide dupa preferinta,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

foile de placinta se lasa la temperatura camerei.
branza dulce se amesteca cu branza telemea rasa, ouale, zaharul , zaharul vanilat, esenta de rom si stafidele dupa preferinta.
se trece la asamblare astfel: se topeste untul/margarina si se unge tava apoi se pun foile de placinta si se ung fiecare cu unt /margarina topit. dupa jumatate de foi unse se pune umplutura de branza apoi din nou se pun foi de placinta unse. se coace in cuptorul preincalzit.
este o bunatate, in 2 zile am terminat o tava intreaga
Daca ti-a placut reteta noastra "placinta cu branza dulce-sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aluat cu branza de vaci

Aluat cu branza de vaci

Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu brinza, fructe sau carne, pentru saleuri,

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti(de post)

Mucenici moldovenesti(de post)

Se amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta;intr-un vas se pune circa jumatate din faina

17 voturi    21 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2010

    Delicioasa si apetisanta!*****

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    este ff gustoasa , nu ma pot abtine cand o prepar , o termin in max 2 zile

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 200 gr unt/margarina
  • 250 gr branza dulce
  • 200 gr branza telemea de vaca
  • 2 oua
  • 10 linguri zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • esenta rom
  • stafide dupa preferinta,

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

9 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac Radauti