Pregatiti pasta in modul urmator: puneti intr-un castron faina facand in mijloc o gaura in care veti pune apa uleiul, sarea si framantati bine. Divideti-o in 4 si lasati-o deoparte timp de 40 min. Ungeti 2 tavi cu ulei,intindeti pasta cu facaletul cit mai subtire posibil,puneti branza deasupra,iar peste branza puneti cea dea 2-a foaie si ungeti cu putin ulei. Se introduce in cuptorul incins 15-20 min la o temperatura de 250°

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii