autor:

ana1987

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

placinta cu branza si carne

Autor: ana1987 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana1987 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
500g faina,, , 6 oua,, , 1g drojdie,, , 100ml ulei,, , 500g branza de vaci,, , 500g carne tocata de pui,, , marar,, , ceapa verde,, , 1 ceapa,, , 200g cascaval,, , condimente piper negru,, , Delikat,, , sare,, , carnat 100g, , , maioneza50g,, , masline 100g.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde o foaie si se inbraca tava care este tapetata cu faina si se pune umplutura.

Umplutura: branza de vaci cu ou si marar, ceapa verde se amesteca. Carnea tocata de pui se caleste cu ceapa si se condimenteaza cu Delikat si piper, se pune un strat de branza de vaci cu verdeata, apoi un strat de carne tocata, se pun rosii, ardei gras, se rade cascavalul si se adauga un pic de maioneza, apoi se pun masline, carnati, se mai rade un pic de cascaval, se pune iar branza de vaci, se rade cascaval, se bat 2 oua care se pun deasupra si, la dorinta, deasupra se pun fasii lungi de aluat. Se rade deasupra cascaval si se da totul la cuptor cam 45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "placinta cu branza si carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • food stile (Bucatar) , 10 iulie 2014

    e foarte buna

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Tare bine mai arata...

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g faina,
  • 6 oua,
  • 1g drojdie,
  • 100ml ulei,
  • 500g branza de vaci,
  • 500g carne tocata de pui,
  • marar,
  • ceapa verde,
  • 1 ceapa,
  • 200g cascaval,
  • condimente piper negru,
  • Delikat,
  • sare,
  • carnat 100g
  • maioneza50g,
  • masline 100g.

Raporteaza reteta

Retete
de ana1987
placinta cu branza si ciuperci

placinta cu branza si ciuperci

se face o coca pt placinta din faina,drojdie,sare,ulei, se lasa la dospit cam 1 ora,si se ia si se

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

cartofii fierti, se taie in jumate se goleste mijlocul si se pune umplutura de branza amestecata

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza
chiftelute de cartofii

chiftelute de cartofii

se fierb cartofi si se face un piure, se pune sere si piper negru, si se lasa la racit, apoi se fac

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

food stile (Bucatar)

e foarte buna

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Pateu de casa - reteta slovaca