Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza.
Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei, laptele dulce caldut, oul si se face un aluat suficient de tare, dupa care se da la frigider pana cand se pregateste umplutura.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei; cand ceapa s-a rumenit, se adauga pieptul tocat marunt si se prajeste pana cand se rumeneste frumos, se adauga ardeii tocati si se mai lasa pret de cateva minute, cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, apoi se opreste focul. Cand compozitia s-a mai racorit, se adauga peste ea ouale batute spuma, cascavalul ras, sare dupa gust si se amesteca usor.
Se scoate aluatul din frigider, se imparte in doua bucati si se fac doua foi din care una este pusa intr-o tava in care s-a pus hartie cerata, se pune compozitia de carne, se mai pune si cealalta foaie de aluat, se unge cu ou batut, se presara seminte de susan si se da la cuptorul incalzit, la foc potrivit. Cand se rumeneste, este semn ca este gata, se scoate tava, se lasa sa se racoreasca si se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii