autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PLACINTA CU CARNE

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Foi de placinta, Carne de porc tocata, Ceapa rosie, Ardei gras sau gogosari, Pasta de tomate, Schweizer, Rosii Cherry, Patrunjel, Smantana

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste carnea cu ceapa si ardei gras, se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga pasta de tomate si smantana si se fierbe 30 - 40 de minute pana se patrunde carnea.
Se umplu foile de placinta, se introduc la cuptor 30 de minute iar cand sunt aproape coapte se razuieste schweizer pe toata suprafata si se decoreaza cu rosii Cherry
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU CARNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta de primavara cu carne si aluat de casa

Placinta de primavara cu carne si aluat de casa

Mai intai pregatim aluatul: Se amesteca untul cu iaurtul, oul, sarea, praful de copt si faina cat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne de pui

Placinta cu carne de pui

Untul se scoate din frigider,se taie cubulete si se lasa sa se inmoaie 10-15 min.Peste unt se pune

13 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • Carne de porc tocata
  • Ceapa rosie
  • Ardei gras sau gogosari
  • Pasta de tomate
  • Schweizer
  • Rosii Cherry
  • Patrunjel
  • Smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ostropel de aripioare cu ciulama