Autor:
cip (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 martie 2009
Ingrediente
Foi de placinta, Carne de porc tocata, Ceapa rosie, Ardei gras sau gogosari, Pasta de tomate, Schweizer, Rosii Cherry, Patrunjel, Smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Se caleste carnea cu ceapa si ardei gras, se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga pasta de tomate si smantana si se fierbe 30 - 40 de minute pana se patrunde carnea.
Se umplu foile de placinta, se introduc la cuptor 30 de minute iar cand sunt aproape coapte se razuieste schweizer pe toata suprafata si se decoreaza cu rosii Cherry
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU CARNE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza
16 voturi
4 comentarii
30 min
Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele
5 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate