autor:

» » Mancaruri cu carne

PLACINTA CU CARNE

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Foi de placinta, Carne de porc tocata, Ceapa rosie, Ardei gras sau gogosari, Pasta de tomate, Schweizer, Rosii Cherry, Patrunjel, Smantana

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste carnea cu ceapa si ardei gras, se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga pasta de tomate si smantana si se fierbe 30 - 40 de minute pana se patrunde carnea.
Se umplu foile de placinta, se introduc la cuptor 30 de minute iar cand sunt aproape coapte se razuieste schweizer pe toata suprafata si se decoreaza cu rosii Cherry
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU CARNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pläcinta cu carne

Pläcinta cu carne

Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza

16 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Placinta de vara cu carne de pui.

Placinta de vara cu carne de pui.

Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Foi de placinta
  • Carne de porc tocata
  • Ceapa rosie
  • Ardei gras sau gogosari
  • Pasta de tomate
  • Schweizer
  • Rosii Cherry
  • Patrunjel
  • Smantana

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Iepure in frisca