Intr-un cratita mai mare se pune uleiul,adaugati carnea tocata.Ficatul se taie bucatele si se adauga peste carne.Tocati ceapa marunt si o adaugati peste carne.Puneti mirodeniile si apoi puneti cratita pe foc si caliti totul la foc mic.Se tapeteaza o forma rotunda cu ulei sau cu hartie pergament.Din aluat se opreste un sfert.Din partea mai mare se intinde o foaie care se aseaza in forma,se toarna compozitia de carne calita si acoperiti cu a doua foaie.Se unge cu ou batut pe deasupra si se pune placinta in cuptorul incins.Se coace timp de 45 de minute,la foc potrivit.
Cine prefera poate folosi la aceasta reteta carne de porc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii