autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu cartofi si sunca

Autor: alexa giura (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexa giura (Bucatar)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2007

Ingrediente
4-5 foi placinta,, 4-5 cartofi mari,, 200-300g sunca praga,, o bucata de telemea vaca sau oaie,, 2-3 fire ceapa verde,, un ardei gras,, o leg, marar,, un praf de curry,, o lingura unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, intre timp se rade branza si se amesteca cu sunca taiata cubulete, firele de ceapa, ardeiul gras si mararul. Dupa ce s-au fiert cartofii, se paseaza si se incorporeaza in amestecul de branza, se condimenteaza dupa gust cu sare daca este necesar, curry, piper,etc. Se unge tava cu unt topit, se aseaza 2 foi si se toarna compozitia dupa care se acopera cu alte 2 foi, iar deasupra se toarna putin unt topit si branza rasa. Se da la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cartofi si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Portofele cu branza dulce

Portofele cu branza dulce

Branza se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si struguri (un ciorchine). Aluatul (dupa ce s-a decongelat)

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paine alba  de casa(hala)

Paine alba de casa(hala)

Din drojdie cu 1/4 pahar de apa si 2linguri de zahar se face o maia si se lasa 5 minute sa creasca. Intr-un

23 voturi    17 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4-5 foi placinta,
  • 4-5 cartofi mari,
  • 200-300g sunca praga,
  • o bucata de telemea vaca sau oaie,
  • 2-3 fire ceapa verde,
  • un ardei gras,
  • o leg
  • marar,
  • un praf de curry,
  • o lingura unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Panettone cu crusta de migdale caramelizate