Se fierb cartofii, intre timp se rade branza si se amesteca cu sunca taiata cubulete, firele de ceapa, ardeiul gras si mararul. Dupa ce s-au fiert cartofii, se paseaza si se incorporeaza in amestecul de branza, se condimenteaza dupa gust cu sare daca este necesar, curry, piper,etc. Se unge tava cu unt topit, se aseaza 2 foi si se toarna compozitia dupa care se acopera cu alte 2 foi, iar deasupra se toarna putin unt topit si branza rasa. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii