Din faina, drojdie, apa, sare zahar si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald intr-un vas si se lasa la dospit o 30 minute- 1 ora.
Intre timp se curata ceapa,se spala,se taie julien si se caleste intr-o tigaie cu ulei incins pana se inmoaie,se condimenteaza dupa gust.Se lasa la racit.
Se incinge cuptorul la 220C. Se scoate din vas coca si se framanta bine inca o data dupa care se imparte in doua bucati din care se intind 2 foi.Se unge bine o tava sau o forma pentru pizza, se pune prima foaie intinsa, se trag marginile usor in sus pe peretii tavii se adauga umplutura de ceapa si se acopera cu cealalta foaie. Se da la coptor 35-45 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii