autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Placinta cu ceapa

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pachet aluat foietaj, 1kg ceapa, 300g costita afumata, 300g cascaval mai tare sau schweizer, 400g smantana 12% grasime, 5 oua, 1 lingurita enibahar macinat, 40ml ulei de masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul, apoi se aseaza pe foc. Se taie costita cubulete si se caleste. Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita. Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.

Separat se prepara sosul din oua,smantana si cascavalu ras. Se aseaza ambele foi de aluat in tava mare de aragaz si se inteapa cu furculita. Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata aluatului, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si cascaval. Se da la cuptorul preancalzit la 180 g C timp de 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu ceapa

Placinta cu ceapa

Din faina, drojdie, apa, sare zahar si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald intr-un

36 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Plăcintă cu ceapă, spanac şi brânză

Plăcintă cu ceapă, spanac şi brânză

Spanacul se opăreşte şi se lasă la scurs.Ceapa se taie feliuţe subţiri şi se căleşte în

15 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Imi place.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Cred ca ai scris de doua ori reteta ca eu am un comentariu la ea si ...nu mai este... Mai erau si alte copentarii !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1kg ceapa
  • 300g costita afumata
  • 300g cascaval mai tare sau schweizer
  • 400g smantana 12% grasime
  • 5 oua
  • 1 lingurita enibahar macinat
  • 40ml ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
SOS VINATORESC