Intr-o tigaie se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.
Se taie costita cubulete si se caleste.
Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita.
Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Separat se prepara sosul din oua,smantana si cascavalu ras .
Se aseaza ambele foi de aluat in tava mare de aragaz si se inteapa cu furculita.
Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata aluatului, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si cascaval.
Se da la cuptorul preancalzit la 180gC timp de 30 de minute.
Se serveste fierbinte,dar la fel de buna este si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii