Ingrediente
1 pachet aluat foitaj, 1kg ceapa rosie, 300g costita afumata, 300g cascaval mai tare, 400g smantana 12% grasime, 5 oua, 1 lingurita enibahar macinat, 40ml ulei de masline, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
Se taie costita cubulete si se caleste.
Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita.
Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Separat se prepara sosul din oua,smantana si cascavalu ras .
Se aseaza ambele foi de aluat in tava mare de aragaz si se inteapa cu furculita.
Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata aluatului, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si cascaval.
Se da la cuptorul preancalzit la 180gC timp de 30 de minute.
Se serveste fierbinte,dar la fel de buna este si rece.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Buna de tot!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
O bunatate...