autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu ceapa

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 g foi de placinta, 200 g margarina topita., umplutura: un kg de ceapa, 6 oua, 50 ml, 300 g brinza, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se spala si se taie felii. Se pune intr-o cratita, se acopera cu apa si se fierbe 15 min. Se toarna ceapa intr-o strecuratoare si se scurge. Se clateste cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine. Intr-un castron se sparg ouale, se bat bine, se pune laptele, se amesteca cu brinza telemea rasa si se adauga ceapa fiarta. Intr-o tava unsa se pun foile de placinta unse una cite una cu margarina sau ulei.dupa ce se pun jumatate din foi se intinde umplutura de ceapa cu brinza pe toata suprafata foilor, apoi se continua cu restul de foi, unse una cite una, pina se termina. Se taie placinta cu un cutit bine ascutit apoi se introduce tava in cuptor pentru o ora pina se rumeneste frumos.
Se serveste calda sau rece, ca aperitiv. Se poate servi cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu ceapa

Placinta cu ceapa

Din faina, drojdie, apa, sare zahar si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald intr-un

36 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Quiche (Placinta cu ceapa)

Quiche (Placinta cu ceapa)

Se dizolva drojdia, zaharul si 1 lingura faina in 100ml lapte caldut. Se cerne faina intr un castron,

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g foi de placinta
  • 200 g margarina topita.
  • umplutura: un kg de ceapa
  • 6 oua
  • 50 ml
  • 300 g brinza
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rondele de ceapa pane