autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

placinta cu ciuperci

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
ALUAT:150g faina, un ou, o lingura unt sau untura, sare, UMPLUTURA500g ciuperci, 2 linguri unt, o lingurita faina, verdeata tocata, sare, un ou pentru uns

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se framanta aluatul. Separat se prepara umplutura:ciupercile se taie lamele se inabusa in unt si se tin pe foc domol pana scade apa. Se adauga verdeata tocata si faina si se mai fierb inabusit cateva minute. Din aluat se intinde o foaie, ca de taitei, care se aseaza intr-o cratita unsa cu unt, in asa fel incat sa captuseasca si peretii cratitei. Se toarna umplutura peste foaie, se acopera cu aluatul de pe margini, incat sa nu se suprapuna mult aluat. Se unge deasupra cu ou batut. Se coace in cuptor cu atentie, ca sa se patrunda bine. Se poate servi si calda si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu pui, ciuperci si branza

Placinta cu pui, ciuperci si branza

Se taie ceapa si se caleste in 2 linguri ulei. Cand devine aurie, se adauga cipuercile spalate si

8 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • ALUAT:150g faina
  • un ou
  • o lingura unt sau untura
  • sare
  • UMPLUTURA500g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • o lingurita faina
  • verdeata tocata
  • sare
  • un ou pentru uns

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi si dovlecei cu brinza la cuptor