Se framanta aluatul. Separat se prepara umplutura:ciupercile se taie lamele se inabusa in unt si se tin pe foc domol pana scade apa. Se adauga verdeata tocata si faina si se mai fierb inabusit cateva minute. Din aluat se intinde o foaie, ca de taitei, care se aseaza intr-o cratita unsa cu unt, in asa fel incat sa captuseasca si peretii cratitei. Se toarna umplutura peste foaie, se acopera cu aluatul de pe margini, incat sa nu se suprapuna mult aluat. Se unge deasupra cu ou batut. Se coace in cuptor cu atentie, ca sa se patrunda bine. Se poate servi si calda si rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii