Se spala ciupercile (daca sunt proaspete), se taie lamele si se pun la prajit in putin ulei. Se adauga apoi putina apa si ceapa tocata marunt si se lasa sa se caleasac bine impreuna. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa deoparte (daca doriti puteti da amestecul de ciuperci prin masina de tocat sau robot pentru ca, compozitia sa fie mai fina).
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele (s-ar putea sa mai necesite 2-3 linguri de apa) si se fac doua foi. Se unge tava cu unt, se aseaza prima foaie, se pune umplutura de ciuperci apoi a doua foaie. Cat este cruda se taie in patrate si se acopera cu cele 3 oua batute cu 200 g smantana. Se da la cuptor 40 - 50 de minute. Se poate presara si cascaval dupa ce o scoateti din cuptor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii