autor:

Adriana K.D.
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2010

Ingrediente
Pentru blat:, 300g faina, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 15 g drojdie, putina sare, , Pentru compozitie:, 500-700g ciuperci, 200-250 carnat de vita, 2 cepe miljoci, 1 ardel, 1 gogosar, 1 morcov, 4-5 linguri de ulei, 1 cana de apa, sare, piper, oregano, busuioc, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Pentru blat se framanta toate indredientele si se lasa sa creasca, iar pana atunci se tau toate indredientele pt compozitie.Intr-o tigaie cu ulei se pune carnatul si se parjeste putin. Separat intr-o cratita se pune putin ulei, apoi ceapa, morcovul, ardeiul, gogosarul se incalzesc putin in ulei apoi se pun ciupercile se amesteca si se pune o cana de apa si se lasa sa scada toata apa, spre final se pune carnatul sarea,piperul,oregano si busuoic.

Se unde o tava si se tapeteaza apoi se pune aluatul, compozitia si aluat iar pe deasupra se bate un ou si se pune.

Se baga la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu ciuperci

Placinta cu ciuperci

Framantam un aluat potrivit de tare(ca pentru turte muntenesti), pe care il lasam la dospit cam 30

11 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive
Placinta cu peste si ciuperci

Placinta cu peste si ciuperci

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Multumesc!:)

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Delicios!!! felicitãri :)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

    Foarte aromata si apetisanta!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

      Un deliciu,yumi,yumi...Felicitari!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

      Foarte frumos arata si cred ca este si tare buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 300g faina
  • 60 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 15 g drojdie
  • putina sare
  • Pentru compozitie:
  • 500-700g ciuperci
  • 200-250 carnat de vita
  • 2 cepe miljoci
  • 1 ardel
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

Multumesc!:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare de fasole galbena