autor:

Adriana K.D.
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2010

Ingrediente
Pentru blat:, 300g faina, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 15 g drojdie, putina sare, , Pentru compozitie:, 500-700g ciuperci, 200-250 carnat de vita, 2 cepe miljoci, 1 ardel, 1 gogosar, 1 morcov, 4-5 linguri de ulei, 1 cana de apa, sare, piper, oregano, busuioc, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Pentru blat se framanta toate indredientele si se lasa sa creasca, iar pana atunci se tau toate indredientele pt compozitie.Intr-o tigaie cu ulei se pune carnatul si se parjeste putin. Separat intr-o cratita se pune putin ulei, apoi ceapa, morcovul, ardeiul, gogosarul se incalzesc putin in ulei apoi se pun ciupercile se amesteca si se pune o cana de apa si se lasa sa scada toata apa, spre final se pune carnatul sarea,piperul,oregano si busuoic.

Se unde o tava si se tapeteaza apoi se pune aluatul, compozitia si aluat iar pe deasupra se bate un ou si se pune.

Se baga la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu pui si ciuperci

Placinta cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se firbe in apa cu sare.Ceapa si usturoiul se taie fideluta si se calesc in uleiul

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Plăcintă cu carne şi ciuperci

Plăcintă cu carne şi ciuperci

Intr-o cratiţă se pune uleiul , ceapa tăiată mărunt,se adaugă carnea şi se călesc câteva

44 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Multumesc!:)

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Delicios!!! felicitãri :)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

    Foarte aromata si apetisanta!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

      Un deliciu,yumi,yumi...Felicitari!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

      Foarte frumos arata si cred ca este si tare buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 300g faina
  • 60 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 15 g drojdie
  • putina sare
  • Pentru compozitie:
  • 500-700g ciuperci
  • 200-250 carnat de vita
  • 2 cepe miljoci
  • 1 ardel
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

Multumesc!:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan